Menu stołówki

Poniedziałek 19.04.2021

  • zupa ogórkowa z ziemniakami
  • naleśniki z serem i dżemem truskawkowym
  • kompot, woda

Wtorek 20.04.2021

  • krupnik z ryżem
  • kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z marchwi
  • kompot, woda

Środa 21.04.2021

  • zupa szczawiowa z ziemniakami
  • spaghetti z mięsem i warzywami
  • Kompot, woda

Czwartek 22.03.2021

  • zupa jarzynowa z ziemniakami
  • pulpety w sosie koperkowym, surówka z czerwonej kapusty
  • Kompot, woda

Piątek 23.03.2021

  • zupa pomidorowa z makaronem
  • kotlety jajeczne, ziemniaki, mix sałąt
  • kompot, woda

Cena obiadu

CENA OBIADÓW NA KWIECIEŃ OD 19.04 /10 DNI/
PEŁNY OBIAD 100 zł
TYLKO ZUPA 30 zł.
TYLKO II DANIE 90 zł.

Przy opłacie prosimy wpisać imię, nazwisko dziecka, klasę, numer szkoły oraz odliczyć zgłaszane nieobecności.

Wszystkie posiłki przygotowuje doświadczony personel w szkolnej kuchni.

Propozycja oferty ajenta stołówki szkolnej dla wszystkich zainteresowanych

Szanowni Państwo, poniżej przekazuję propozycję oferty ajenta stołówki szkolnej dla wszystkich zainteresowanych.

1. Obiad dwudaniowy na wynos - zupa + II danie. Koszt: 10 zł (odbiór od poniedziałku do piątku).
2. Pierogi ruskie - 16 zł za kilogram, pierogi z mięsem - 18 zł za kilogram (odbiór w każdą środę, począwszy od 2 grudnia).

W zależności od zainteresowania bardzo możliwe, że pojawi się oferta świąteczna, w której znajdą się pierogi z kapustą i grzybami leśnymi. Chętnych proszę o kontakt z ajentem stołówki szkolnej - Panią Ewą Kuchną pod numerem telefonu 608 083 935.

Informacja

Biorąc pod uwagę obecną sytuację, zwracam się do Państwa z propozycją przygotowania obiadów dla dzieci na wynos. W ramach abonamentu uczniowie, którzy mają opłacone obiady, będą mogli nadal z nich korzystać. Mając na uwadze fakt, że dzieci do godziny 16:00 nie mogą poruszać się bez opeki rodziców, obiady będą musiały być odbierane przez osobę dorosłą. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z tej propozycji, proszę o kontakt telefoniczny (nr. tel. 608 083 935).

z poważaniem
Ewa Kuchna
ajentka stołówki szkolnej

Płatności za obiady

Ze względu na zachowanie wszelkich środków ostrożności z powodu COVID-19, płatność za obiady proszę dokonywać przelewem do 5 dnia każdego miesiąca na konto:
18102010550000920200212944

W tytule przelewu proszę podać imię i nazwisko dziecka, klasa, nr. szkoły, rodzaj posiłku oraz telefon do kontaktu.

Odwołania nieobecności należy zgłaszać do godź. 9:00 danego dnia sms-em na tel. 608083935.

Zgłaszane nieobecności bardzo proszę odliczać przy opłacie na następny miesiąc.

Wyjaśnienia rozliczeń płatności za marzec proszę o kontakt e-mail: ewakuchna@op.pl

REŻIM SANITARNY OBOWIĄZUJĄCY PODCZAS PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW W SZKOLE POSTAWOWEJ NR 4 W ROKU SZKOLNYM 2020/2021

1. Wprowadzamy zasady szczególnej ostrożności dotyczące zabezpieczenia pracowników:
a) zapewniamy środki ochrony osobistej,
b) odstęp społeczny 1,5 m.

2. Zwracamy szczególną uwagę na utrzymanie wysokiej higieny stanowisk pracy, opakowań produktów, sprzętu kuchennego, naczyń stołowych i sztućców, a także higieny osobistej.

3. Osoba odpowiedzialna za wydawanie uczniom posiłków zobowiązana jest do przeprowadzenia uprzedniej dezynfekcji powierzchni, na której spożywany jest posiłek, a także sprzętów służących dzieciom do jego spożycia.

4. Po każdej grupie spożywającej posiłek wietrzymy salę, czyścimy blaty stołów i dezynfekujemy.

5. Naczynia i sztućce myjemy w zmywarce z dodatkiem detergentów w temperaturze min. 60oC.

6. Obiady są wydawane zgodnie z grafikiem.

Opracowano na podstawie wytycznych MEN, GIS, MZ oraz wytycznych Biura Edukacji m.st. Warszawy.

Informacje

Uprzejmie informujemy, że nie wydamy obiadu, gdy nie będzie oplacony w terminie.

Przypominamy, ze obiad jednorazowy kupujemy dzień wcześniej lub do godziny 9:00 w dniu bieżącym

Menu może ulec drobnej zmianie ze względu na brak dostatecznej ilosci skladników w hurtowniach. Zmiany w menu dokonywane sa sporadycznie.