• Zapraszamy wszystkie dzieci na smaczne domowe obiady w roku szkolnym 2022/2023. 

        • Szanowni Rodzice,
          Uprzejmie informujemy, że obiady gotuje doświadczony personel, na miejscu, w szkolnej kuchni, według receptur po zmianie ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.

           

          Zamawianie i płatność za posiłki odbywa się online (Instrukcja_pelna_SP4_22_23.pdf). 

          Płatności prosimy uiszczać do 10 dnia każdego miesiąca.

          W razie wątpliwości prosimy o kontakt z ajentem : 608 083 935

           

          CENA OBIADÓW ZA MARZEC :

          PEŁNY OBIAD     15 zł  x  23 dni =   345 zł

          TYLKO  ZUPA         4 zł x  23 dni =     92 zł

          TYLKO II DANIE   14 zł x  23 dni  =  322 zł

           

           

    • 20. - 26. marzec

      • Po20. 03.
      • Barszcz biały z ziemniakami i jajkiem
        Spaghetti z mięsem i warzywami
        Kompot, woda
      • Wt21. 03.
      • Zupa jarzynowa z koperkiem
        Kotlet z drobiu, ziemniaki, surówka z marchwi
        Kompot, woda
      • Śr22. 03.
      • Zupa rozgrzewająca z czerwonej soczewicy
        Łazanki z kapustą i pieczarką
        Kompot, woda
      • Cz23. 03.
      • Krem z warzyw
        Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta pekińska
        Kompot, woda
      • Pt24. 03.
      • Zupa ogórkowa z ziemniakami
        Kluski leniwe z masełkiem, bułką tartą i owocami
        Kompot, woda
      • So25. 03.
      • Nieczynna
      • Ni26. 03.
      • Nieczynna
    • REŻIM SANITARNY OBOWIĄZUJĄCY PODCZAS PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW W SZKOLE POSTAWOWEJ NR 4 W ROKU SZKOLNYM 2021/2022

      1. Wprowadzamy zasady szczególnej ostrożności dotyczące zabezpieczenia pracowników:
      a) zapewniamy środki ochrony osobistej,
      b) odstęp społeczny 1,5 m.
      2. Zwracamy szczególną uwagę na utrzymanie wysokiej higieny stanowisk pracy, opakowań produktów, sprzętu kuchennego, naczyń stołowych i sztućców, a także higieny osobistej.
      3. Osoba odpowiedzialna za wydawanie uczniom posiłków zobowiązana jest do przeprowadzenia uprzedniej dezynfekcji powierzchni, na której spożywany jest posiłek, a także sprzętów służących dzieciom do jego spożycia.
      4. Po każdej grupie spożywającej posiłek wietrzymy salę, czyścimy blaty stołów i dezynfekujemy.
      5. Naczynia i sztućce myjemy w zmywarce z dodatkiem detergentów w temperaturze min. 60oC.
      6. Obiady są wydawane zgodnie z grafikiem.

      Opracowano na podstawie wytycznych MEN, GIS, MZ oraz wytycznych Biura Edukacji m.st. Warszawy.