• Zapraszamy wszystkie dzieci na smaczne domowe obiady w roku szkolnym 2021/2022. 

        •  

          Szanowni Rodzice,
          Uprzejmie informujemy, że obiady gotuje doświadczony personel, na miejscu, w szkolnej kuchni, według receptur po zmianie ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.

          Zamawianie i płatność za posiłki online (pełna instrukcja została wysłana przez Librus). Płatności prosimy uiszczać do 10 dnia każdego miesiąca.

           

          W razie wątpliwości prosimy o kontakt z ajentem : 608 083 935

           

          CENA OBIADÓW NA STYCZEŃ :

          -DLA JĘDZĄCYCH OBIADY OD 03. 01. 2022r.

          PEŁNY OBIAD     12zł  x 19 dni =  228 zł

          TYLKO  ZUPA         3zł x 19 dni =  57 zł

          TYLKO II DANIE   11zł x 19 dni =  209 zł

           

          -DLA JĘDZĄCYCH OBIADY OD 10. 01. 2022

          PEŁNY OBIAD     12zł  x 15 dni =  180 zł

          TYLKO  ZUPA         3zł x 15 dni =  45 zł

          TYLKO II DANIE   11zł x 15 dni =  165 zł

           

           

    • 17. - 23. styczeń

      • Po17. 01.

      • ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM I ZIEMNIAKAMI
        RACUSZKI DROŻDŻOWE Z JABŁKIEM I SEREM,
        KOMPOT, WODA
      • Wt18. 01.
      • ZUPA KREM Z DYNI
        KOTLET Z DROBIOWY, ZIEMNIAKI,SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ,
        KOMPOT, WODA
      • Śr19. 01.
      • ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI
        GULASZ WIEPRZOWY, PĘCZAK, SAŁATKA Z BURACZKÓW,
        KOMPOT, WODA
      • Cz20. 01.
      • ZUPA ZACIERKOWA
        GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI, OGÓREK KISZONY,
        KOMPOT, WODA
      • Pi21. 01.
      • ZUPA JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI
        KLUSKI LENIWE, SURÓWKA OWOCOWA,
        KOMPOT, WODA
      • So22. 01.
      • Nieczynna
      • Ni23. 01.
      • Nieczynna
    • REŻIM SANITARNY OBOWIĄZUJĄCY PODCZAS PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW W SZKOLE POSTAWOWEJ NR 4 W ROKU SZKOLNYM 2021/2022

      1. Wprowadzamy zasady szczególnej ostrożności dotyczące zabezpieczenia pracowników:
      a) zapewniamy środki ochrony osobistej,
      b) odstęp społeczny 1,5 m.
      2. Zwracamy szczególną uwagę na utrzymanie wysokiej higieny stanowisk pracy, opakowań produktów, sprzętu kuchennego, naczyń stołowych i sztućców, a także higieny osobistej.
      3. Osoba odpowiedzialna za wydawanie uczniom posiłków zobowiązana jest do przeprowadzenia uprzedniej dezynfekcji powierzchni, na której spożywany jest posiłek, a także sprzętów służących dzieciom do jego spożycia.
      4. Po każdej grupie spożywającej posiłek wietrzymy salę, czyścimy blaty stołów i dezynfekujemy.
      5. Naczynia i sztućce myjemy w zmywarce z dodatkiem detergentów w temperaturze min. 60oC.
      6. Obiady są wydawane zgodnie z grafikiem.

      Opracowano na podstawie wytycznych MEN, GIS, MZ oraz wytycznych Biura Edukacji m.st. Warszawy.