-

Zapraszamy wszystkie dzieci na smaczne domowe obiadki.

Wszystkie posiłki przygotowuje doświadczony personel w szkolnej kuchni.



Poniedziałek 18.11.2019

  • zupa ziemniaczana
  • gulasz mięsno warzywny, kasza gryczana, sałatka z ogórka
  • kompot, woda

Wtorek 19.11.2019

  • zupa zacierkowa
  • pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, fasolka szparagowa
  • kompot, woda

Œroda 20.11.2019

  • zupa ogórkowa z ziemniakami
  • makaron z serem i truskawkami
  • kompot, woda

Czwartek 21.11.2019

  • zupa z czerwonej soczewicy
  • kotlet schabowy, ziemniaki, mix sałat
  • kompot, woda

Pištek 22.11.2019

  • zupa pomidorowa
  • ryba pieczona, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  • kompot, woda



Grafik przerw obiadowych dla klas IV - VIII znajduje się tutaj


Cena obiadu we wrześniu:

Cena pełnego obiady: 9 zł
Cena drugiego dania: 8zł
Cena zupy: 3zł

Miesięczna cena pełnego obiadu za październik: 198 zł Miesięczna cena drugiego dania za październik: 176 zł Miesięczna cena zupy za październik: 66 zł

Terminy przyjmowania wpłat za obiady:

04.11.2019 w godzinach 8:00 - 14:00 oraz 14:00 - 17:30
05.11.2019 w godzinach 7:15 - 10:00 oraz 14:00 - 17:30
06.11.2019 w godzinach 7:15 - 10:00 oraz 14:00 - 17:30

Informacja dla rodziców do przelewów:
Mała Gastronomia "Iwonka"

Nr konta: 1810 2010 5500 0092 0200 2129 44


Płącąc przelewem bardzo proszę o wpisanie imienia i nazwska ucznia, klasy do której uczęszcza i numeru szkoły


Informacja

Zgłoszenie nieobecności na obiadach do godziny 9:00: tel.: 608 083 935 lub e-mail: ewakuchna@op.pl /sms/

Zgłoszone obiady odliczamy w następnym miesiącu.

Uprzejmie informujemy, że nie wydamy obiadu, gdy nie będzie opłacony w terminie.

Przypominamy, że obiad jednorazowy kupujemy dzień wcześniej lub do godziny 9:00 w dniu bieżącym.

Menu może ulec drobnej zmianie ze względu na brak dostatecznej ilości składników w hurtowniach. Zmiany w menu dokonywane są sporadycznie.


































Szkoła Podstawowa nr 4, im. Władysława Broniewskiego w Warszawie | rok szkolny 2019/2020